Mynte® stentøj

Med de mange smukke farver og elegante designs, er Mynte® en yderst populær køkkenserie.

Mynte® stentøj bliver hvert år fornyet og udvidet med nye farver, produkter og designs.

Mynte® serien består desuden af bestik, trævarer, og tekstiler.

Nye flotte farver!

I 2020 udvider vi Myntefamilien med hele tre nye farver; den forårsflotte Mustard, den stilsikre Granite og den sarte Lavender. Som altid, komplimenterer de tre nye farver både hinanden og den allerede eksisterende Myntefarvepalette.

De tre nye farver er alle lidt douchede og afdæmpede i udtrykket, og vil være med til at sikre det helt rigtige look til dit køkken.

 

Mustard

En af de tre nye farver i 2020, Mustard, er det lidt dristige valg til dig, der søger en smule ekstra kant og personlighed i dit køkken.

Forårsfarven Mustard er smuk og elegant på egen hånd, men kombineres selvfølgelig på smukkeste vis med de øvrige Myntefarver.

Lavender

er Early Spring 20 kollektionens delikate og sarte Myntefarve. Den nye Mynte Lavender er til dig der elsker det let-feminine udtryk denne sarte rosa farve tilbyder, og samtidig er yderst stilsikker og bevidst om dit køkkenservice.

Granite

Den stilsikre Mynte Granite farve er en af de tre Early Spring 20 nyheder til alle Mynte-elskere derude. Granite emmer sikkert af både elegance, nordisk enkelthed, og den er det perfekte supplement til resten af Myntefarvepaletten.