Det simrer i køkkenet

Vi har lanceret et helt nyt brand.

Vi kalder det Proviant.
Smag det, prøv det - og nyd det!

Sæt smag på dit køkken, giv hverdagen lidt ekstra krydderi i form af udsøgte råvarer, lækkerier og delikatesser. De vil give dig en dejlig smag i munden - og lyst til mere.

Proviant – en verden af smagsoplevelser!

Udforsk den med dem du holder af! Kom med ind i et univers af store, stærke, søde og særlige smage, og del dem med din familie og dine venner. Køkkenet er husets hjerterum, hvor vi alle samles om madlavningen, og lige hér kommer de mange Proviant delikatesser til deres ret.

Proviantdelikatesseserien er fremstillet af de bedste, rene råvarer, der sikrer dig den lækreste smag til dit middagsbord, din picnickurv, din tapasaften, din familiefrokost eller morgenmaden i familiens skød. Nyd en hyggelig og smagfuld Proviantstund – men husk at dele!

Inspiration fra fortiden

Med Proviant® har vi ladet os inspirere af Ribes vikinger, der skattede det gode måltid, et velnæret fadebur og at proviantere godt inden et eventyr til søs.

Samt fra tiden, hvor Ib Laursen ApS stadig var i sin vorden og etablerede sig som høkerhandler i Ribes smalle gader.

Og hvor det ofte var delikatesser og specialiteter, der skiftede hænder over disken.

Kun det bedste er godt nok

Hos Ib Laursen ApS har vi øje, smag og næse for kun det bedste. Og med Proviant® brandet har vi bestræbt os til det yderste for kunne tilbyde dig den finest mulige palette af vidunderlige aromaer og smage - i hver eneste bid.

Så kan du forkæle dine kære i køkkenet.

Tradition og passion går hånd i hånd ...

Med hjælp fra passionerede leverandører sætter vi spot på det bedste fra Norden og vores egne breddegrader i denne lækre kollektion af marmelader, krydderier, sirup, te og kolonial, krydret med gode samarbejdspartnere ude omkring i verden.

Resultatet er en velsmagende kollektion af unikke produkter lavet på transparens og kærlighed til bordets glæder. En kollektion baseret på tradition med et moderne tvist.

Lækkerierne er lige til at gå til, så du i en håndevending kan byde selv uventede gæster på hygge og dele de fælles madoplevelser omkring bordet, picnictæppet, tapasbuffeten, frokosten, morgenbordet, eller hvor lejligheden end byder sig.

Med Proviant® kan du med andre ord give hverdagen mere smag og krydre festen med madglæde og delikatesser – som smager af mere …

Velbekomme!

Lær at lave mad som en professionel kok

Hos Ib Laursen ApS har vi allieret os med den kendte danske kok og madblogger, Thomas Alcayaga.

Thomas er bl.a. kendt for at drive den velrenomerede madblog, Madetmere.dk, ligesom han har deltaget i den danske udgave af kokkeprogrammet Masterchef Danmark.

Dette samarbejde er der i første omgang kommet disse fantastiske og fantasifulde retter ud af.

Se de betagende og appetitvækkende fotos herunder, og hent opskrifterne lige her.

I øjeblikket forhandles Proviant® udelukkende i Danmark, Sverige, Norge, Island, Grønland, Færøerne, Tyskland, Østrig, Schweiz, Storbritannien, Irland og Holland.