scroll back to top

Proviant ®

Med vores nye delikatesse-serie Proviant® kan du invitere dine gæster til bords med velsmagende lækkerier fra vores danske baghave. Vi spejder nemlig ikke kun mod fjerne horisonter, når delikatesserne skal være ekstra lækre og specialiteterne have et eksotisk strejf. Dét kan vi nemlig også finde lokalt, og derfor er serien i høj grad dyrket på rene råvarer fra den danske plovfure.

Med Proviant® har vi ladet os inspirere af Ribes vikinger, der skattede det gode måltid, et velnæret fadebur, samt det at proviantere godt inden et togt eller et eventyr til søs. Derudover har vi drømt os tilbage til tiden, hvor Ib Laursen ApS stadig var i sin spæde begyndelse og etablerede sig som høkerhandler i Ribes smalle, små gader, og hvor det ofte var delikatesser og specialiteter, der skiftede hænder over købmandsdisken.        

Med hjælp fra de mest passionerede fødevareproducenter retter vi spotlyset mod det bedste fra Norden og vores egne breddegrader, og krydrer kollektionen af marmelader, kaffe, krydderier, sirupper og tilbehør med te og kolonial fra dygtige samarbejdspartnere ude omkring i verden. Resultatet er et velsmagende sortiment af unikke produkter lavet på åbenhed og kærlighed til bordets glæder. Baseret på tradition med et moderne tvist.

Lækkerierne er lige til at gå til, så du i en håndevending kan byde selv uventede gæster på hygge og dele de fælles madoplevelser omkring spisebordet, picnictæppet, tapastallerknen, frokosten i det fri, morgenmaden i sengen eller hvor lejligheden nu end byder sig. 

Ib Laursen ApS
Øster Vedsted Vej 16
DK-6760 Ribe

CVR: DK50942813

T: +45 7542 4300
F: +45 7542 2727
info@iblaursen.dk

Kontorets åbningstider:

Mandag til torsdag kl. 8.00 - 16.15
Fredag kl. 8.00 - 14.30 

Vælg venligst sprog
Please choose language
Bitte Sprache wählen
Sélectionnez la langue

Dansk English Deutsch Français