scroll back to top

Autumn Winter 2019

Kom med ind i Ib Laursens fortryllende efterårs- og vinterunivers. Her er både hyggeligt, afslappende, varmt, betagende smukt og frem for alt; inspirerende.

Årets store Autumn Winter kollektion er fyldt til randen med varme tæpper, bløde puder, brændte efterårsfarver, dybe vintertoner og masser af levende lys, der fylder os med den helt særlige og velkendte trang til at skrue lidt ekstra op for efterårshyggen.

I de dejlige efterårs- og vintermåneder nyder vi hinandens selskab i køkkenet, hvor gryderne simrer, vi slænger os i hyggekrogen med en bog, vi trækker stikket og slapper af i stuen, og vi bliver liggende under dynen og sover længe. Når dagene bliver korte, og vintermørket sænker sig, nyder vi i stor stil lyset og varmen fra lanternerne og stearinlysene, som altid gør årstiden ekstra behagelig og hyggelig.

I dette års AW19 kollektion vil du opleve et øget fokus på de smukke og uimodståelige UNIKA varer, for vi er fuldt ud bevidste om vigtigheden i at genbruge så meget, som vi overhovedet kan – og på denne måde kan det gøres på en både smuk, meningsfyldt og unik måde, som vi alle er vilde med.

Herunder kan du downloade de forskellige AW19 trendbilleder.

Ib Laursen ApS
Øster Vedsted Vej 16
DK-6760 Ribe

CVR: DK50942813

T: +45 7542 4300
F: +45 7542 2727
info@iblaursen.dk

Kontorets åbningstider:

Mandag til torsdag kl. 8.00 - 16.15
Fredag kl. 8.00 - 14.30 

Vælg venligst sprog
Please choose language
Bitte Sprache wählen
Sélectionnez la langue

Dansk English Deutsch Français