scroll back to top

Red Barnet

Hos Ib Laursen ApS er vi som erhvervssponsor glade for, igen i 2019, at kunne bidrage til Red Barnets vigtige arbejde. Hvis du vil vide mere om det uvurderlige arbejde, Red Barnet udfører, kan du læse mere her.

Red barnet

 

Dansk Røde Kors

Ib Laursen ApS er naturligvis Erhvervsmedlem hos Dansk Røde Kors, og støtter derved økonomisk Dansk Røde Kors' uvurderlige arbejde. Du kan læse mere om organisationens vigtige arbejde her.

 

Dansk Flygningehjælp

Hos Dansk Flygtningehjælp arbejder man for at hjælpe flygtninge og internt fordrevne overalt i verden. Hjælpen består i akut nødhjælp, rettighedskamp og styrkelse af fremtidsmuligheder for de udsatte. Hos Ib Laursen ApS er vi glade for at kunne bidrage. Læs mere om organisationen lige her.

Dansk Flygtningehjælp

 

Danske Hospitalsklovne

Ib Laursen ApS er via et virksomhedsmedlemskab med til at støtte hospitalsklovnearbejdet på hospitalerne i Danmark. Hvis du vil vide mere om det vigtige arbejde, de Danske Hospitalsklovne udfører, kan du læse mere her.

 

Kunsten At Redde Liv

Hos Ib Laursen ApS ser vi det som det mest naturlige i verden, at støtte op omkring et så vigtigt projekt som netop Kunsten At Redde Liv. Derfor er vi også glade for at have bidraget til at der nu findes en hjertestarter ved forsamlingshuset i Øster Vedsted, syd for Ribe. Hjertestarteren hænger udendørs og er tilgængelig for alle byens borgere, alle 24 timer i døgnet.

Efter at organisationen Kunsten At Redde Liv desværre gik konkurs i februar 2018, serviceres hjertestarteren i Øster Vedsted i dag af First8.dk

 

Ib Laursen ApS
Øster Vedsted Vej 16
DK-6760 Ribe

CVR: DK50942813

T: +45 7542 4300
F: +45 7542 2727
info@iblaursen.dk

Kontorets åbningstider:

Mandag til torsdag kl. 8.00 - 16.15
Fredag kl. 8.00 - 14.30 

Vælg venligst sprog
Please choose language
Bitte Sprache wählen
Sélectionnez la langue

Dansk English Deutsch Français