VELKOMMEN HOS IB LAURSEN

Din foretrukne leverandør til huset og haven

Ib Laursen ApS designer og sælger bolig- og haveindretning, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Vores produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig atmosfære, både inde og ude.

En stor del af produktsortimentet er designet internt, inspireret af messer, loppemarkeder og ture i udlandet og kombineres til 4 kollektioner pr. år. Produkterne fremstilles af omhyggeligt udvalgte leverandører i Asien og sendes fra hovedkontoret i Ribe til vores forhandlernetværk over hele verden.

Ib Laursen ApS blev grundlagt som en regulær møbelbutik i 1971 af Ib Laursen, men har siden udviklet sig til at være en af ​​Skandinaviens største engrosleverandører indenfor boligindretning og brugskunst. Virksomheden indviede i 2020 helt nye kontor-, showroom- og lagerbygninger, der er smukt beliggende i udkanten af ​​Danmarks ældste by, Ribe.

I 2007 overtog Peter Laursen kontrollen af virksomheden efter en længe planlagt generationsoverdragelse, og blev derefter udnævnt til administrerende direktør efter hans far, Ib Laursen. Hovedmålet og visionen for virksomheden fortsætter med at være konstant udvikling og være foran med hensyn til design, kvalitet og service.

Ib Laursen ApS har salgsrepræsentanter / agenter i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland og Holland og beskæftiger omkring 50 ansatte på hovedkvarteret i Ribe, alle ivrige efter at servicere det stadig voksende forhandlernetværk.

ET TILBAGEBLIK I HISTORIEN

Jubilæumskatalog

Virksomhedens historie tog sin begyndelse i en lille møbelforretning i hjertet af Danmarks ældste by, Ribe, og elementerne i IB LAURSENs logo afspejler netop vores stolte oprindelse ved den stormende vestkyst, lige midt i Vadehavet. I årenes løb er vi som virksomhed blevet kendt som IB rundt omkring i verden. Derfor har navnet fået en fremtrædende placering i vores logo, og vi glæder os til på de næste sider at tage jer med på en rejse gennem tid, sted og tendenser. En rejse tilbage til da det hele startede i 1971 og frem til nuet med virksomheden og familien Laursen i centrum.

God rejselyst!