Spa & wellness

Ib Laursens spa and wellness serie, ALTUM, er inspireret af tidevandet, der fornyer og bringer næring til alt på dets vej i Vadehavet.

Denne cyklus, der forekommer to gange i døgnet, er hele ideen bag ALTUM serien.

ALTUM er derfor det latinske ord for netop "tidevand".

 

 

ALTUM er latin og betyder højvande eller tidevand. Tidevandet renser, bringer nyt liv og giver næring til hele Vadehavet – et unikt naturområde, fyldt med liv og planter. Dette enestående naturfænomen, som forekommer to gange i døgnet, er hele ideen bag ALTUM skincare & wellness.

De vigtigste ingredienser i ALTUM-serien er de rene, naturlige, nordiske urter, såsom kornblomst, hyben, havtorn og kamilleblomst, hvilket giver dig en oprigtig og uspoleret følelse af ægte velvære.

I vores nye Meadow-serie drager vi nytte af den ældgamle kornblomsts styrke til at berolige og rense. Vores kornblomst er økologisk, så du med god samvittighed kan nyde oplevelsen af sommerblomstereng.

ALTUM produkterne er alle udviklet og produceret i Danmark.

Alle produkter i ALTUM serien er registreret i EU, og lever naturligvis op til samtlige krav og lovgivninger.

ET MUST-HAVE I ENHVER KVINDES TASKE

Fantastisk langtidsvirkende balm, der gør din ru hud sund og silkeblød igen. Indeholder naturlige olier, vitaminer og fedtsyrer, der nærer og blødgør dine hænder og udsatte områder.

SILKEBLØDE HÆNDER

Dine hænder er vigtige – tag godt vare på dem med Altum Håndcreme, der nærer og fugter dine hænder og efterlader dem silkebløde.