scroll back to top

Eksportsælger

– sælg brugskunst til det internationale marked

Med dine skarpe sprogkundskaber og stærke salgsstil i kufferten rejser du rundt i Europa og sælger vores produkter til forhandlere.

Også selvom vores produkter, inspireret af Skandinavien, nærmest sælger sig selv… mere end 40.000 Instagram-følgere kan i hvert fald ikke tage fejl af kvaliteten!

Hos Ib Laursen byder vi dig velkommen til en verden af veldesignet interiør. Vi udvikler, designer og forhandler brugskunst til hele verden, og du møder dine 50 nye kolleger på vores 15.000 m² store areal, der dækker over kontor, showroom og lagerbygninger og ligger smukt i udkanten af Danmarks ældste by, Ribe.

Loyale kunder er vejen frem 

Som eksportsælger bliver dit primære ansvarsområde at skabe og vedligeholde langvarige relationer til forhandlere i udlandet. Det betyder, at du får base i Ribe, men har mellem 50 og 60 rejsedage om året, hvor du måske tager til Østrig, Sverige, Storbritannien eller Schweiz og besøger forhandlere.

Stillingen er nyoprettet, og derfor har du masser af frihed til at sætte dine egne rammer – og tænke kreativt, når det kommer til salget. Du:

  • bruger tiden på kontoret til at booke møder og lave opsøgende telefonisk salg
  • rejser ud til forhandlere – du tager fx væk en uge ad gangen
  • deltager på messer, hvor du bl.a. opsøger nye kunder. 

Vi skaber harmoni i hjemmet – og på arbejde

Hvad er det bedste ved at arbejde her, spørger du sikkert? Ud over dine topengagerede kolleger, der fylder hverdagen med smil og god stemning, så får du de gladeste kunder. De mennesker, du møder på din vej, elsker dansk design og kvalitet – og det er jo lige præcis det, vi sælger.

Som eksportsælger kommer du ud i mange typer af uafhængige butikker fra mange forskellige brancher. Og du ser med egne øjne, hvordan vores produkter kan tilpasses den individuelle stil, når kunderne køber ind med hjertet. Vi plejer at sige, at jobbet ikke er helt færdigt, før varen har forladt butikken og er kommet på plads i det rigtige hjem. 

Og hvordan passer du ind hos os? 

  • Du har erfaring med relations skabende salg fra en lignende stilling i branchen.
  • Du taler engelsk, tysk og meget gerne svensk – ellers sender vi dig hellere end gerne på svenskkursus.
  • Du må rigtig gerne være kreativ i dine arbejdsgange – du er ikke bange for at ryste posen lidt og prøve nye salgsmetoder af.
  • Du har også en personlig interesse for trends og tendenser inden for livsstil-, design- og interiørbranchen, da du fungerer som vores kunders inspirationskilde.

Du får et job i en etableret virksomhed med trygge rammer, hvor der er plads til at sprede vingerne. Vi tilbyder fast løn med provision som vi aftaler i fællesskab. Og så får du også en personaleforening med skønne kolleger og alle de redskaber, du skal bruge for at få succes i rollen.  

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Sales- & marketingmanager Bjarne Lund Jepsen på 5070 3371.

Se stillingen på jobindex her.

Ansøgninger bedes sendes via jobindex.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ib Laursen ApS
Øster Vedsted Vej 16
DK-6760 Ribe

CVR: DK50942813

T: +45 7542 4300
F: +45 7542 2727
info@iblaursen.dk

Kontorets åbningstider:

Mandag til torsdag kl. 8.00 - 16.15
Fredag kl. 8.00 - 14.30 

Vælg venligst sprog
Please choose language
Bitte Sprache wählen
Sélectionnez la langue

Dansk English Deutsch Français